Spoorverbreders

Stroeve Motorsport heeft diverse breedtes aan spoorverbreders voor alle automerken in het assortiment. Bekijk ons aanbod spoorverbreders en kies het model wat uw voorkeur heeft. Bij elk product vindt u een uitvoerige beschrijving van het product, waardoor u precies weet wat u koopt. U kunt ook bij ons terecht voor verlengde wielbouten, draadeinden en wielmoeren.

Wanneer spoorverbreders gebruiken ?

Soms komt het voor dat de velgen van uw auto te ver naar binnen vallen omdat ze een te hoge ET waarde hebben. In dit geval kunt u de benodigde ET waarde bereiken door het gebruik van spoorverbreders. Deze zorgen er namelijk voor dat de velgen van uw auto meer naar buiten komen.  U heeft bijvoorbeeld wielen met een ET waarde van 45 en voor uw auto bent u ET35 nodig, dan is dit op te lossen door een spoorverbreder van 45-35=10mm te monteren

Ook komt het wel eens voor dat bij het monteren van een schroefset of big brake kit de velg tegen de remklauwen of de veer (schotel) van de schroefset aankomt. in dit geval is het gebruik van spoorverbreders de oplossing om het probleem te verhelpen.

 

Voordelen van spoorverbreders

Spoorverbreders worden meestal gemonteerd voor het oog. Ze zorgen er namelijk voor dat uw auto een betere stance krijgt. Maar daarnaast bieden zij nog meer voordelen. Uw wegligging in de bochten wordt namelijk beter. Bij een gelijkblijvend zwaartepunt van de auto zorgt een toename van de spoorbreedte er voor dat de auto meer zijdelingse afsteuning heeft. Dit heeft dus een positief effect op uw grip in de bochten en daarmee de maximale bochtensnelheid.

 

Waarom spoorverbreders kopen bij Stroeve Motorsport?

Stroeve Motorsport heeft een schat aan ervaring. Wij verkopen uitsluitend producten van goede kwaliteit. Daarnaast hanteren wij ook nog eens een zeer scherpe prijs voor al onze producten. Zo ook voor onze spoorverbreders.