HomeWinkelwagenVerzendenTermen en conditiesOver onsContactinformatie

Spoorverbreders

Stroeve Motorsport heeft diverse spoorverbreders voor alle automerken in het assortiment. Met behulp van spoorverbreders kunt u de spoorbreedte van uw auto vergroten en voorziet u uw voertuig van een unieke look.

Bekijk ons aanbod spoorverbreders en kies het model wat uw voorkeur heeft. Bij elk product vindt u een uitvoerige beschrijving van het product, waardoor u precies weet wat u koopt. U kunt ook bij ons terecht voor sportuitlaten en dempers.

Sorteren op prijs
Fabrikant
Steek
Naafgat
Spacer dikte
  Zoeken op trefwoord binnen huidige zoekresultaat :
Producten 91 tot 120 (van 7117 producten)
Producten 91 tot 120 (van 7117 producten)

Wanneer spoorverbreders

Eerder hebben we op deze pagina u uitgelegd dat spoorverbreders de spoorbreedte van uw auto vergroten. Maar wanneer past u ze nu daadwerkelijk toe? Soms komt het voor dat de velgen van uw auto te ver naar binnen vallen omdat ze een te hoge ET waarde hebben. In dit geval kunt u de benodigde ET waarde bereiken door het gebruik van spoorverbreders. Deze zorgen er namelijk voor dat de velgen van uw auto meer naar buiten komen.

De voordelen van spoorverbreders

Spoorverbreders worden meestal gemonteerd voor het oog. Ze zorgen er namelijk voor dat uw auto een betere look krijgt. Maar daarnaast bieden zij nog meer voordelen. Uw wegligging in de bochten wordt namelijk beter. Bij een gelijkblijvend zwaartepunt van de auto zorgt een toename van de spoorbreedte er voor dat de auto meer zijdelingse afsteuning heeft. Dit heeft dus een positief effect op uw grip in de bochten en daarmee de maximale bochtensnelheid.

Waarom spoorverbreders kopen bij Stroevemotorsport?

Stroevemotorsport heeft een schat aan ervaring. Wij verkopen daarom uitsluitend producten van goede kwaliteit. Daarnaast hanteren wij ook nog eens een zeer scherpe prijs voor al onze producten. Zo ook voor onze spoorverbreders. Wilt u uw producten laten monteren? Ook dat is geen probleem bij ons. Kom gerust eens langs en wij monteren het voor u. Neem hierover van te voren wel even contact met ons op. Dan komen wij beiden niet voor verassingen te staan.